44è Cros de Sant Sebastià i 4t Cros de Policies i Bombers

0
447

Diumenge 23 de gener de 2005 a partir de les 10 del matí, al parc de Catalunya El Cros de Sant Sebastià celebra enguany la seva 44ª edició i a la vegada acollirà el Memorial Bravo i la quarta edició del Cros de Policies i Bombers. Des de fa alguns anys l´escenari del cros és el circuit permanent del parc de Catalunya. El Sant Sebastià és una de les activitats esportives de més prestigi i sovint ha format part d´un programa atlètic de més envergadura, com l´any 2003, quan es van celebrar els Campionats de Catalunya o l´any passat quan va ser campionat català de veterans. El cros està coorganitzat per l´Ajuntament de Sabadell i La Joventut Atlètica de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.