44è Cros de Sant Sebastià i 4t Cros de Policies i Bombers

0
336

Diumenge 23 de gener de 2005 a partir de les 10 del matí, al parc de Catalunya El Cros de Sant Sebastià celebra enguany la seva 44ª edició i a la vegada acollirà el Memorial Bravo i la quarta edició del Cros de Policies i Bombers. Des de fa alguns anys l´escenari del cros és el circuit permanent del parc de Catalunya. El Sant Sebastià és una de les activitats esportives de més prestigi i sovint ha format part d´un programa atlètic de més envergadura, com l´any 2003, quan es van celebrar els Campionats de Catalunya o l´any passat quan va ser campionat català de veterans. El cros està coorganitzat per l´Ajuntament de Sabadell i La Joventut Atlètica de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.