Inici de la lliga d´Internautes 2005 amb la Cursa Barri de Sant Antoni

0
315

Aquest diumenge dia 16 de gener es disputarà la 27 Cursa del Barri de Sant Antoni ´Memorial Antonio Rodrnguez´, prova coorganitzada per la Penya Barcelonista L´Eixample Can Conesa junt amb altres entitats del barceloní barri de Sant Antoni. Cal indicar que un dels punts d´inscripció és el propi local de la Penya Barcelonista L´Eixample Can Conesa, en carrer Casanova, 22, de la Ciutat Condal. L´últim dia per inscriure´s serà el divendres 14. La Cursa, de deu quilòmetres, constarà de diferents categories, segons la data de naixement dels participants. Hi haurà trofeus i premis per als primers classificats, així com obsequis a tots els corredors que arribin a la meta. La sortida i l´arribada seran davant l´Esportiu Rocafort, carrer Floridablanca, 41. És la primera prova puntuable per la <A HREF="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/">Lliga d´Internautes 2005</A>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.