Inici de la lliga d´Internautes 2005 amb la Cursa Barri de Sant Antoni

0
426

Aquest diumenge dia 16 de gener es disputarà la 27 Cursa del Barri de Sant Antoni ´Memorial Antonio Rodrnguez´, prova coorganitzada per la Penya Barcelonista L´Eixample Can Conesa junt amb altres entitats del barceloní barri de Sant Antoni. Cal indicar que un dels punts d´inscripció és el propi local de la Penya Barcelonista L´Eixample Can Conesa, en carrer Casanova, 22, de la Ciutat Condal. L´últim dia per inscriure´s serà el divendres 14. La Cursa, de deu quilòmetres, constarà de diferents categories, segons la data de naixement dels participants. Hi haurà trofeus i premis per als primers classificats, així com obsequis a tots els corredors que arribin a la meta. La sortida i l´arribada seran davant l´Esportiu Rocafort, carrer Floridablanca, 41. És la primera prova puntuable per la <A HREF="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2005/">Lliga d´Internautes 2005</A>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.