V Lliga Internet Championchip 2005 Memorial "Antoni Brey"

0
341

Emilio Ferrer i Meritxell Portillo guanyadors. Maimakansu es el primer per equips en homes i dones . RECORD D´INSCRITS l´any 2005: ja s´han inscrit 1000 corredors El LLiurament dels premis de la Lliga 2004 es el proper 14 de Gener a l´ Hotel Don Cándido Terrassa 20 hores , conjuntament amb la presentació de la Mitja Marató de Terrassa. Premis: 3 primers de cada categoría Les curses més importants de Catalunya son a la Lliga Internet, apunta´t i podràs consultar les teves marques durant la temporada i es portarà un ranking de 10 Km. i Mitja Marató NOVETAT – Lliga de 10 curses de 10 Km. a la ciutat de Barcelona hi haurà premis per participació (1 punt/cursa) i premis per classificació La Lliga 2005 Internet-ChampionChip seguirà amb el mateix format sobre 36 curses, comptant les 11 millors. Consulta el calendari provisional de la Lliga 2005 i els inscrits pel any 2005 Ves preparant-te per les primeres curses: · 16 gener 2005 <B>10Km. Sant Antoni Barcelona</B> · 23 gener 2005 <B>Mitja Marató de Terrassa</B> · 13 febrer 2005 <B>Mitja Marató de Gavà (puntuació doble)</B> · 27 febrer 2005 <B>Mitja Marató de Montornès</B> (La Mitja de Granollers no forma part aquest any de la Lliga 2005) <B>Inscripcions obertes GRATUÏTES per la Lliga 2005</B> (inscripció automàtica per a tots els inscrits l’any 2004) El xip groc, requisit mínim, el podeu comprar a: Running Vallés (Sant Cugat), L´Aire (Granollers), California Sports (Sabadell), J´arribu (Cornellà) Barcelona: Esports Domingo Catalán, RunnersWorld, Bikila, Ginés Sports Per Internet a: http://runnershop.10de1000.com i a totes les curses de la Lliga que fan inscripcions per Internet Calendari provisional 2005 Total: 36 proves, puntuen les 11 millors (3 proves puntuen doble) Participants: Tots els internautes Inscripcions obertes GRATUÏTES per la Lliga 2005 (les inscripcions per l´any 2004 serviran per l´edició del 2005, si no es diu el contrari) Dades a posar: nom i cognoms, sexe, any, club, e-mail i codi xip groc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.