L´ Ajuntament Barcelona recorre la resolució judicial sobre el Marató

0
456

L´ajuntament de Barcelona, per mitjà del seu Servei d´Esports, ha decidit recórrer la resolució judicial que obliga a celebrar la Marató de Barcelona el present any. A més, segons s´informa mitjançant un comunicat, continua insistint en el seu oferiment d´"impulsar un nou projecte" de marató per a 2006 que "incrementi el prestigi tant de la ciutat com l´atletisme". Segons una resolució judicial, el marató de Barcelona s´haurà de disputar en 2005, una vegada que un jutjat de la Ciudad Condal va acordar el passat 23 de novembre la suspensió de la resolució en la qual l´ajuntament de Barcelona va denegar el permís a l´Associació Esportiva Marató de Catalunya, que té els drets de la prova, perquè pogués organitzar-la. El regidor d´Esports de l´ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, va explicar que havien decidit impugnar la decisió judicial en entendre que "els criteris en què hem basat la nostra decisió continuen sent vàlids". Alcober va explicar que l´ajuntament continuarà treballant per "organitzar un Marató digne del bagatge esportiu de la ciutat" i va recordar que aquest és "l´únic motiu" que mou al servei d´Esports de l´ajuntament barceloní. "El senyor Rafael Salinas (responsable de Marathon Catalunya) no ho entén així i no accepta propostes alternatives ni un diàleg constructiu que permeti desbloquejar la situació, tal com ens va demanar el jutge," assegura el regidor d´esports barceloní. Sobre les crítiques abocades per Salines amb relació a qüestions econòmiques, Alcober va recordar que els comptes de l´Ajuntament són públics i que cada any són liquidades pel seu Consell Plenari. "Per tant, són en la seva plena disposició per consultar-los si existeix algun dubte sobre la part del pressupost del Marató que ha gestionat l´Ajuntament", va indicar Alcober.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.