AVÍS: Tancament inscripcions Cursa Mar i Murtra-Fondistes Blanes

0
338

Les inscripcions de la Cursa 2005 estàn tancades i no es faran inscripcions el mateix dia de la cursa. Al reglament ja feiem menció de que tancariem en arribar a 800 inscrits (fet que mai havia passat)i, lamentablement tenim la infraestructura solament per abarcar fins als 800 atletes. Cada any , el mateix dia de la cursa en feiem un centenar i diumenge ens sabria greu que corredors i corredores es desplacessin i no els poguessim inscriure. Bona nit, i el diumenge esperem estar a l’alçada de la acollida d’inscrits d’aquest any de la Cursa Mar i Murtra.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.