1.564 atletes a la Mitja de Sitges

0
412

El colomenc Benito Ojeda, del Fila Team, amb un temps final d’1h07:09 ha estat el guanyador de la Mitja Marató de Sitges per davant de Víctor Gonzalo, del equip de la botiga Runnersworld, que ha trigat set segons més que Ojeda en completar el recorregut. Tercer ha estat en Josep Maria Roselló, del Fila – Domingo Catalán Fondistes Club, qui amb 1h07:19 ha completat el podi. El quart lloc ha estat per al company de club d’en Rosselló Joan Herrera, amb 1h08:20, mentre que el marroquí del California Sport Mustapha El Kouyaali era cinqué amb deu segons més que Herrera. Sisè s’ha clasificat Jordi Escoriza (1h08:34), tambè del Domingo Catalán. Esther Solera ha corregut més que cap altra noia i per deu segons ha baixat de l’hora i vint minuts. La lleidatana Meritxell Bonet, amb 1h21 justes ha estat segona i la triatleta Silvia Tremoleda ha tancat el podi amb 1h22:43. Un podi al que no hi ha pogut accedir Esperanza Zuriguel (1h23:05) i Hassna Bahom, del Marroc (1h27:20). Un total de 1.564 atletes han arribat a meta, disputant-se la cursa en un dia molt assoleiat i a on el fred no s’ha fet notar massa. El recorregut un cop mes s’ha tornat a descobrir com a prou ràpid, sent molts els atletes que ahir en ell hi van rebaixar la seva millor marca en mitja marató. | Per contra cal dir que la sortida era massa estreta per a tants corredors, que no hi havia dutxes per les dones, que la llarguíssima recta d’arribada no estava vallada i que més d’un participant, a més del patiment que en sí comporta la competició, ha hagut de salvar en el seu esprint final obstacles com a cotxets de nen, canalla en bicicleta o vianants. Hem de felicitar a la organització perquè finalment va decidir equiparar els premis econòmics entre homes i dones, sembla ser, a ran d’una trucada que un corredor va fer tot dient que havia llegit la nostra editorial. Com diu la dita, rectificar es de savis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.