Cros Ciutat de Vic

0
524

Cros Ciutat de VicAquest diumenge 9 de gener es celebrarà l’edició número vint-i-sis del Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta, organitzat pel Club Atlètic Vic al circuit de cros que es troba als voltants de les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de la capital d’Osona. Aquest cros representa la tercera prova puntuable pel circuit Gran Premi Català de Cros, que aquest any arriba a la cinquena edició. La matinal atlètica començarà a partir de les 09,45 hores amb la celebració de les curses en les categories de promoció, fins arribar a les 12,20 h en la que es celebrarà la cursa sènior-promesa femenina, i a les 12,55 h la masculina. La propera i última prova puntuable pel Gran Premi Català de Cros serà ja el Campionat de Catalunya de Cros que es celebrarà el proper 30 de gener a Calldetenes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.