Mort en Jorge Linares Fernandez, l´atleta martorellenc acabava de complir 21 anys.

0
546

Tots vem veure com va emprar l´ùltim any de la seva vida en lluitar contra un malait tumor que finalment s´enduguè la seva vida. No hi ha paraules per expressar el dolor i la tristor de la seva familia i els seus amics. Jorge es va proclamar Campió de Catalunya de 800 m.ll. no mès sis mesos abans de diagnosticar-li la seva enfermetat i lluitant contra ella ens va donar una lliço de fortalesa i esperit de superació. Hem sigut molts els que hem tingut l´honor de comptar amb la seva confiança i la seva amistat durant els ultims anys. Sempre el portarem al nostre record. Descansi en pau.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.