Adrià Serres al Campionat Català promesa indoor de proves combinades

0
465

La temporada catalana de pista coberta té el seu inici el proper cap de setmana amb la disputa del 10è Campionat de Catalunya promesa de proves combinades al Palau Firal de Vilafranca del Penedès, i en els que l´atleta del Club Atletisme Tarragona Adrià Serres participarà amb clares opcions a medalla. La prova de l´heptathló masculí en la que prendrà part Serres s´iniciarà dissabte 8 a les 11:30h del matí amb la prova dels 60 metres llisos, i finalitzarà el diumenge dia 9 a les 16:20 amb la disputa dels 1000 metres llisos. La resta de proves a disputar en l´heptathló són el salt de llargada, el llançament de pes, el salt d´alçada, els 60 metres tanques i el salt amb perxa. Adrià Serres, que l´any passat fou setè en el Nacional de pista coberta indoor i sotscampió català, lluitarà en aquesta prova per una plaça de podi i alhora assolir la marca mínima per assistir al Campionat Nacional, que es disputarà a Madrid els dies 5 i 6 de febrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.