XXII Mitja Marató de Sitges, primera prova del calendari del circuit català de l´especialitat.

0
571

La XXII Mitja Marató de Sitges se celebrarà el proper diumenge 9 de gener, amb el mateix recorregut que els darrers anys. Aquest circuit, que és molt planer, permet als atletes una còmoda cursa i l´obtenció de bones marques. Una de les principals novetats d´aquest any és la implicació de la marca Kelme, que ha signat un conveni de col·laboració amb l´Ajuntament i farà de Sitges la seva porta d´entrada al mercat esportiu català. La Diputació de Barcelona també col·labora estretament amb la Mitja Marató de Sitges, ja que l´integra dins del circuit de mitges maratons d´aquest organisme. A més a més, la prova té el suport de la Secretaria General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Logitech, Sports Bar, Thunar, Simple Estrategia, Coca Cola, Grup M.A., Pans & Company, Boira Sports, Ferran Sports i Centre de Recuperació Sitges. La Mitja Marató de Sitges tindrà la distància certificada per la Federació Catalana d´Atletisme, que és de 21.097 metres, amb avituallament cada cinc quilòmetres. La prova començarà a les deu del matí des del Passeig de la Ribera, on també hi haurà l´arribada final. El període d´inscripció ja està obert i es tancarà el proper 5 de gener. El Patronat Municipal d´Esports, que està fent diverses gestions per portar atletes d´elit a la cursa, espera la participació d´unes 2.500 persones. Es pot formalitzar la inscripció al mateix Patronat d´Esports de Sitges, i aquest any també es disposa d´una pàgina web amb més informació i la història de la Mitja Marató sitgetana, que es pot visitar a l´adreça <a href="http://www.mitjamaratositges.com">mitjamaratositges.com</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.