XXII Mitja Marató de Sitges, primera prova del calendari del circuit català de l´especialitat.

0
400

La XXII Mitja Marató de Sitges se celebrarà el proper diumenge 9 de gener, amb el mateix recorregut que els darrers anys. Aquest circuit, que és molt planer, permet als atletes una còmoda cursa i l´obtenció de bones marques. Una de les principals novetats d´aquest any és la implicació de la marca Kelme, que ha signat un conveni de col·laboració amb l´Ajuntament i farà de Sitges la seva porta d´entrada al mercat esportiu català. La Diputació de Barcelona també col·labora estretament amb la Mitja Marató de Sitges, ja que l´integra dins del circuit de mitges maratons d´aquest organisme. A més a més, la prova té el suport de la Secretaria General de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Logitech, Sports Bar, Thunar, Simple Estrategia, Coca Cola, Grup M.A., Pans & Company, Boira Sports, Ferran Sports i Centre de Recuperació Sitges. La Mitja Marató de Sitges tindrà la distància certificada per la Federació Catalana d´Atletisme, que és de 21.097 metres, amb avituallament cada cinc quilòmetres. La prova començarà a les deu del matí des del Passeig de la Ribera, on també hi haurà l´arribada final. El període d´inscripció ja està obert i es tancarà el proper 5 de gener. El Patronat Municipal d´Esports, que està fent diverses gestions per portar atletes d´elit a la cursa, espera la participació d´unes 2.500 persones. Es pot formalitzar la inscripció al mateix Patronat d´Esports de Sitges, i aquest any també es disposa d´una pàgina web amb més informació i la història de la Mitja Marató sitgetana, que es pot visitar a l´adreça <a href="http://www.mitjamaratositges.com">mitjamaratositges.com</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.