Carles Castillejo i Rosa Morató els primers de la Sant Silvestre de Barcelona

0
344

Uns 4.500 participants han pres la sortida per cobrir el recorregut de 10 quilòmetres de la prova, que en aquesta edició, per motius d´organització, ha finalitzat a l´avinguda Icària en lloc de la tradicional arribada al Port Olímpic. I a Lleida, amb 150 participants, ha guanyat el marroquí Mustapha El Khouyaali, amb un temps de 30 minuts i 46 segons, i la primera dona ha estat la lleidatana Meritxell Bonet. Val a dir que en aquesta Sant Silvestre també s´ha fet una cursa popular de 3 quilòmetres. Més de 4.500 atletes han participat aquest divendres en la sisena edició de la Sant Silvestre de Barcelona, la més multitudinària de les que se celebren a Catalunya l´últim dia de l´any. De bon principi ja s´ha format un grup capdaventer, en què hi havia els kenians Simon Kilu i Thomas Loriongosiwa i el corredor del Futbol Club Barcelona Carles Castillejo, que ha acabat sent el guanyador per davant dels dos africans en cobrir els 10 quilòmetres de la prova en 28 minuts i 47 segons. La també atleta del Barça Rosa Morató ha estat la vencedora en categoria femenina amb un temps de 32 minuts i 31 segons. En un final molt ajustat, l´atleta de Navarcles ha superat la keniana Nancy Kiprop en l´últim metre de la cursa. Morató ha aconseguit el triomf en la seva quarta participació a la Sant Silvestre i, per primer cop, ha baixat de 33 minuts. Rècord de participació i resultats complets a Internet: a <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre/">http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre</a>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.