Carles Castillejo i Rosa Morató els primers de la Sant Silvestre de Barcelona

0
466

Uns 4.500 participants han pres la sortida per cobrir el recorregut de 10 quilòmetres de la prova, que en aquesta edició, per motius d´organització, ha finalitzat a l´avinguda Icària en lloc de la tradicional arribada al Port Olímpic. I a Lleida, amb 150 participants, ha guanyat el marroquí Mustapha El Khouyaali, amb un temps de 30 minuts i 46 segons, i la primera dona ha estat la lleidatana Meritxell Bonet. Val a dir que en aquesta Sant Silvestre també s´ha fet una cursa popular de 3 quilòmetres. Més de 4.500 atletes han participat aquest divendres en la sisena edició de la Sant Silvestre de Barcelona, la més multitudinària de les que se celebren a Catalunya l´últim dia de l´any. De bon principi ja s´ha format un grup capdaventer, en què hi havia els kenians Simon Kilu i Thomas Loriongosiwa i el corredor del Futbol Club Barcelona Carles Castillejo, que ha acabat sent el guanyador per davant dels dos africans en cobrir els 10 quilòmetres de la prova en 28 minuts i 47 segons. La també atleta del Barça Rosa Morató ha estat la vencedora en categoria femenina amb un temps de 32 minuts i 31 segons. En un final molt ajustat, l´atleta de Navarcles ha superat la keniana Nancy Kiprop en l´últim metre de la cursa. Morató ha aconseguit el triomf en la seva quarta participació a la Sant Silvestre i, per primer cop, ha baixat de 33 minuts. Rècord de participació i resultats complets a Internet: a <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre/">http://www.atletisme.com/classificacions/ssilvestre</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.