Èxit de participació a la I Cursa Sant Silvestre de Tarragona

0
418

Aquesta tarda de divendres, 31 de desembre, la I Cursa Sant Silvestre de Tarragona ha estat un èxit de participació. La resposta popular a la convocatòria del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha estat molt positiva. L´admissió de corredors va haver de tancar-se el passat dia 23 en arribar al límit fixat en 500 persones inscrites. Adaptant un model de competició ja experimentat, l´entitat organitzadora va decidir aportar a la ciutat aquesta nova proposta que, en la tarda de l´últim dia de l´any, ha complementat el calendari esportiu local. La iniciativa va obtenir el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona i de l´Autoritat Portuària. La competició s´ha iniciat i ha finalitzat, com estava previst, davant l´edifici de la Llotja de Pescadors, al barri marítim del Serrallo. Recorregut (8 kilòmetres, aproximadament) Classificacions Categoria masculina 1 – Senén Escoda (Reus Ploms) – 24´ 50" 2 – Iván Aixalà (Reus Deportiu) 3 – Carles Ferrer (Club Atletisme Tarragona) Categoria femenina 1 – Marta Camps (Altafulla) – 30´ 29" 2 – Natalia Sáez (Club Atletisme Tarragona) 3 – Anahí Herrera (independent) Premis al membres del Club Esportiu Tarragona Fondistes amb millor classificació Categoria masculina 1 – Adrià Santaella Categoria femenina 1 – Reyes Valero

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.