Èxit de participació a la I Cursa Sant Silvestre de Tarragona

0
344

Aquesta tarda de divendres, 31 de desembre, la I Cursa Sant Silvestre de Tarragona ha estat un èxit de participació. La resposta popular a la convocatòria del Club Esportiu Tarragona Fondistes ha estat molt positiva. L´admissió de corredors va haver de tancar-se el passat dia 23 en arribar al límit fixat en 500 persones inscrites. Adaptant un model de competició ja experimentat, l´entitat organitzadora va decidir aportar a la ciutat aquesta nova proposta que, en la tarda de l´últim dia de l´any, ha complementat el calendari esportiu local. La iniciativa va obtenir el favor i el suport de l´Ajuntament de Tarragona i de l´Autoritat Portuària. La competició s´ha iniciat i ha finalitzat, com estava previst, davant l´edifici de la Llotja de Pescadors, al barri marítim del Serrallo. Recorregut (8 kilòmetres, aproximadament) Classificacions Categoria masculina 1 – Senén Escoda (Reus Ploms) – 24´ 50" 2 – Iván Aixalà (Reus Deportiu) 3 – Carles Ferrer (Club Atletisme Tarragona) Categoria femenina 1 – Marta Camps (Altafulla) – 30´ 29" 2 – Natalia Sáez (Club Atletisme Tarragona) 3 – Anahí Herrera (independent) Premis al membres del Club Esportiu Tarragona Fondistes amb millor classificació Categoria masculina 1 – Adrià Santaella Categoria femenina 1 – Reyes Valero

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.