Estévez s´adjudica la Sant Silvestre més multitudinària

0
465

Reyes Estévez va confirmar els pronòstics i es va adjudicar ahir la 12a edició de la Cursa Popular Sant Silvestre amb més participants de totes les edicions, amb 493 atletes inscrits. L´atleta de Cornellà, dues vegades bronze en Campionats del Món i campió d´Europa de 1.500 metres, va imposar el seu millor final i va superar a la línia d´arribada el català José Luís Blanco i el manxec César Pérez, amb un temps de 12min 41s. Segon va ser Blanco (12min 42s), i tercer, Pérez (12min 44s). Blanco (Aquadiver GEiEG) va establir un ritme molt ràpid des de la sortida per intentar despenjar Estévez, però el fort vent que bufava el va perjudicar i va fer que la carrera tingués un ritme més lent. Ràpidament, al capdavant es va fer una selecció de quatre corredors amb Blanco, Pérez (Chapín Puma), Estévez (Nike) i Senen Escoda (Reus Ploms). Josep Sansa (CAVA) era a poca distància com a primer andorrà.| El grup capdavanter es va mantenir junt fins als darrers metres, fins que Estévez va iniciar l´esperat esprint i va superar Blanco, que va acabar segon per tercera vegada a Sant Julià, i Pérez. Sansa va entrar a la meta en sisè lloc com a primer andorrà, amb un temps de 13min 19s. L´andorrana Sílvia Felipo (CAVA) es va imposar en categoria femenina amb un temps de 16min 14s, per davant de Patricia Poveda (Crevillent), amb 16min 19s. "He tingut sort. Feia molt vent i César i José Luis no han pogut endurir la cursa com volien", va asse- nyalar Estévez al final de la cursa. "Estic molt content per la victòria. M´encanta córrer aquest tipus de curses i em tracten molt bé a Andorra", va dir l´atleta de Nike. Per la seva banda, Blanco, etern segon a Sant Julià, va felicitar el guanyador. "César i jo hem intentat imposar un ritme fort però aquest any ha estat una cursa més lenta pel vent", va destacar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.