PUBLICITAT : Encara no has fet la carta als Reis?

0
638

Diumenge dia 2 de desembre OBRIM de 11 a 14 i de 17 a 20,30 hores Encara no has fet la carta als Reis??? Aquí tens les millors idees, pressupost inclòs. Calçat Com estan les teves sabatilles? Ja toca canvi? Les teves cames t´ho demanen? L´asfalt "et saluda"? Entre 80 i 120 euros tens les millors sabatilles de running del mercat a escollir entre les millors marques. Textil Encara utilitzes samarretes de cotó? Les teves malles ja no son "el que eren"? Saps que hi ha paravents i tops tèrmics exclussius per córrer? Entre 30 i 90 euros tens samarretes de maniga llarga, tops tèrmics, paravents tècnics. I per 130 euros pots equipar-te en textil de cap a peus. Accesoris Què tal un pulsòmetre? Saps que el Nike C8 te cronometre, 50 laps, timer, memòria de 10 sessions per data, sumergible, màxims i minims com pulsometre, funcions simultànies i… només per 145 euros amb 2 anys de garantia? Saps que per 90 euros tens uns rellotge Nike Bowerman d´atletisme amb 100 laps de memòria i un munt de funcions pràctiques? Complements Guants, gorros…per només 16 euros Què tal un camelbak-motxilla de New Balance per fer tirades llargues o excursions? 52 euros Tens 4 models de ronyoneres amb botella inclosa, sobretot per quan la calor apreta… 22 euros I tot amb la garantia de Running Vallès!| ——————————————————————————– 1ª MARATÓ DEL MEDITERRANI No hi pots faltar!!! 1er. TERÇ DE MARATÓ Tens pensat fer la I Marató del Mediterrani el 20 de març? Tens pensat canviar les sabatilles? Si compres unes FILA ja pots inscriure´t a la marató i estalviar-te 25 euros de la inscripció… i motivar-te a tu mateix per fer-la!!! A més gaudiràs d´un 10% de descompte adicional* sobre el preu de venda recomanat. Aprofita aquesta oportunitat!!! *excepte calçat FILA en oferta http://atletisme.com/runningvalles/ ——————————————————————————– INSCRIPCIONS OBERTES A RUNNING VALLÈS Mitja Marató de Terrassa (23 de gener) Marató del Mediterrani Gavà – Castelldefels (20 de març). COMPRA UNES FILA I ET SURT GRATUÏTA ——————————————————————————– Les sortides del dissabte tornaran el dia 8 de gener. Les series tornaran el dia 12 de gener. BONES FESTES A TOTS!!! "running vallès – sant cugat" el grup de corredors de fons de Sant Cugat del Vallès Running Vallès, la botiga del corredor Can Mates, 2 Sant Cugat del Vallès "Tractem professionalment l´esport" Línia d´atenció al client 93-589.86.31 o be running.valles@tiscali.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.