PUBLICITAT : Encara no has fet la carta als Reis?

0
784

Diumenge dia 2 de desembre OBRIM de 11 a 14 i de 17 a 20,30 hores Encara no has fet la carta als Reis??? Aquí tens les millors idees, pressupost inclòs. Calçat Com estan les teves sabatilles? Ja toca canvi? Les teves cames t´ho demanen? L´asfalt "et saluda"? Entre 80 i 120 euros tens les millors sabatilles de running del mercat a escollir entre les millors marques. Textil Encara utilitzes samarretes de cotó? Les teves malles ja no son "el que eren"? Saps que hi ha paravents i tops tèrmics exclussius per córrer? Entre 30 i 90 euros tens samarretes de maniga llarga, tops tèrmics, paravents tècnics. I per 130 euros pots equipar-te en textil de cap a peus. Accesoris Què tal un pulsòmetre? Saps que el Nike C8 te cronometre, 50 laps, timer, memòria de 10 sessions per data, sumergible, màxims i minims com pulsometre, funcions simultànies i… només per 145 euros amb 2 anys de garantia? Saps que per 90 euros tens uns rellotge Nike Bowerman d´atletisme amb 100 laps de memòria i un munt de funcions pràctiques? Complements Guants, gorros…per només 16 euros Què tal un camelbak-motxilla de New Balance per fer tirades llargues o excursions? 52 euros Tens 4 models de ronyoneres amb botella inclosa, sobretot per quan la calor apreta… 22 euros I tot amb la garantia de Running Vallès!| ——————————————————————————– 1ª MARATÓ DEL MEDITERRANI No hi pots faltar!!! 1er. TERÇ DE MARATÓ Tens pensat fer la I Marató del Mediterrani el 20 de març? Tens pensat canviar les sabatilles? Si compres unes FILA ja pots inscriure´t a la marató i estalviar-te 25 euros de la inscripció… i motivar-te a tu mateix per fer-la!!! A més gaudiràs d´un 10% de descompte adicional* sobre el preu de venda recomanat. Aprofita aquesta oportunitat!!! *excepte calçat FILA en oferta http://atletisme.com/runningvalles/ ——————————————————————————– INSCRIPCIONS OBERTES A RUNNING VALLÈS Mitja Marató de Terrassa (23 de gener) Marató del Mediterrani Gavà – Castelldefels (20 de març). COMPRA UNES FILA I ET SURT GRATUÏTA ——————————————————————————– Les sortides del dissabte tornaran el dia 8 de gener. Les series tornaran el dia 12 de gener. BONES FESTES A TOTS!!! "running vallès – sant cugat" el grup de corredors de fons de Sant Cugat del Vallès Running Vallès, la botiga del corredor Can Mates, 2 Sant Cugat del Vallès "Tractem professionalment l´esport" Línia d´atenció al client 93-589.86.31 o be running.valles@tiscali.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.