S´ha confirmat, es celebrarà la Marató de Barcelona a Barcelona Ciutat

0
698

S´ha confirmat, es celebrarà la Marato de Barcelona, finalment l´Ajuntament ha autoritzat un recorregut que tindrà inici i final en l´estadi de Montjuic, la mitja marato estarà en la plaça del Tibidabo, s´ascendirà per Vallvidrera i es baixarà per l´Arrabassada, de tornada es passarà per davant de la Sagrada familia, es baixarà fins a la plaça Sant Jaume, i la resta com l´edició del 2004 i pujada final. Per a tallar els carrers el mínim de temps, donant un temps màxim de 5 hores, s´ha disposat que es realitzaran tres sortides diferents. Sortida 1: A les 8 h en punt, per a corredors que pensin realitzar el recorregut en mes de 4 h. Sortida 2: A les 8 h 45´ per a corredors que pensin realitzar el recorregut entre 3 h i 4 h. Sortida 3: A les 9 h 15´ per a corredors que com a màxim podrán invertir 3 h 30´. D´aquesta manera els corredors passaran per la mitja entre les 10 h i les 10 h 40´. L´arribada a la meta serà per a tots entre les 11 h 20´ i 13 h. Amb aquesta mesura els carrers afectats pel pas dela carrera estaran tancats com a màxim 3 hores. El primer a arribar no serà necessàriament el guanyador, deurà controlar-se amb el xip, en quina sortida ha iniciat la carrera. Aquesta Marato no es celebrarà els anys que hagi Jocs Olímpics, i ldata inamovible és el 29 de Febrer. La cavalcada de Reis del pròxim 5 de Gener del 2005 pot ser l´última que se celebri a Barcelona, sembla que l´Ajuntament ha mostrat el malestar per la participació, que es troba estancada en tres Reis des de fa molts anys, no justificant les molèsties que causen als barcelonins………

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.