San Silvestre i la Marató de Madrid entre les millors curses d´Espanya

0
344

La San Silvestre Vallecana Internacional i el Marató Popular de Madrid es troben entre les millors curses d´Espanya l´any 2004, segons la classificació que ofereix la Federació Espanyola (RFEA), en la qual es valoren aspectes com el nivell esportiu, organitzatiu i la antigüetat de la prova. Segons l´estudi, el Marató de Madrid és la millor cursa de la seva categoria amb 649 punts, seguit del Ciutat de Sevilla, amb 530 i del Marató de Barcelona, amb 466. En la distància de mitjà marató la màxima puntuació és per a la prova sobre 21 kms de Ribeiro (Rivadavia, Orense), amb 1.096 punts, seguida de l´Azkoitia-Azpeitia amb 985 i la Mitja Marató de Madrid amb 823. En la distància de 10 kms la millor cursa de l´any va ser la San Silvestre Vallecana Internacional, amb 2085 punts, seguida de la Cursa de Bombers de Barcelona amb 1636 i de la Popular de Saragossa, amb 1140. La milla més ben valorada és la de Cornellá (936 punts), per davant de la de Gijón (758) i la de Majadahonda (Madrid), amb 476. En l´apartat dels 100 kms, la prova de Cantàbria va avantatjar la de Madrid per 963 a 464 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.