San Silvestre i la Marató de Madrid entre les millors curses d´Espanya

0
491

La San Silvestre Vallecana Internacional i el Marató Popular de Madrid es troben entre les millors curses d´Espanya l´any 2004, segons la classificació que ofereix la Federació Espanyola (RFEA), en la qual es valoren aspectes com el nivell esportiu, organitzatiu i la antigüetat de la prova. Segons l´estudi, el Marató de Madrid és la millor cursa de la seva categoria amb 649 punts, seguit del Ciutat de Sevilla, amb 530 i del Marató de Barcelona, amb 466. En la distància de mitjà marató la màxima puntuació és per a la prova sobre 21 kms de Ribeiro (Rivadavia, Orense), amb 1.096 punts, seguida de l´Azkoitia-Azpeitia amb 985 i la Mitja Marató de Madrid amb 823. En la distància de 10 kms la millor cursa de l´any va ser la San Silvestre Vallecana Internacional, amb 2085 punts, seguida de la Cursa de Bombers de Barcelona amb 1636 i de la Popular de Saragossa, amb 1140. La milla més ben valorada és la de Cornellá (936 punts), per davant de la de Gijón (758) i la de Majadahonda (Madrid), amb 476. En l´apartat dels 100 kms, la prova de Cantàbria va avantatjar la de Madrid per 963 a 464 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.