Lleida guanya l´Indiot de Mollerussa

0
599

Amb la participació d´uns 400 atletes, entre les diferents categories, es va celebrar ahir la tradicional Cursa de l´Indiot de Mollerussa que, en l´edició número 22, va contemplar el triomf de dos representants del recentment creat club Carrefour Lleida Unió Atlètica, fruit de la fusió dels clubs de la capital del Segrià. D´aquesta manera, en la categoria masculina es va imposar Oriol Cascalló i en la femenina, el triomf va ser per a Eva Ledesma. Seus van ser els indiots que donen nom a la cursa, mentre que per als seus acompanyants de podi els van correspondre perdius i guatlles. La cursa, que organitzen l´Associació Atlètica Xafatolls i la regidoria d´Esports de l´ajuntament de la capital del Pla, vaser seguida per un nombrós públic al llarg del recorregut. En la prova masculina el més ràpid va ser Cascalló, una de les més recents incorporacions del club lleidatà. En la línia de meta el van seguir Juan Luis Pérez, del club Escorpio de Saragossa i tot un veterà d´aquesta cursa. La tercera posició va ser per a Albert Camarasa, també del Carrefour Lleida. En dones, la primera a creuar la meta va ser Eva Ledesma, del Carrefour Lleida, seguida de la lleidatana Laura Rosell i d´Imma Estany, aquest del Fondistes Racing Cervera. Els atletes masculins van haver de córrer per un circuit urbà de 7 quilòmetres i les noies, per la seua part, van afrontar un traçat de 4.200 metres, en un matí en què les baixes temperatures van fer més dura la prova. El club organitzador, el Xafatolls, va pujar al punt més alt del podi gràcies a Joan Ribes, que va aconseguir la victòria en la categoria de veterans, seguit de Salvador Era, de l´Ascó. Pel que fa a les categories escolars, el col·legi públic Pompeu Fabra de Mollerussa va obtindre el nombre més important de guanyadors. Així, Genís Doblas va aconseguir la guatlla en la categoria de 1999-2000, Souleymane Diarra ho va fer en la de 1997-98 i Sergi Sánchez pujava al podi per recollir la perdiu com a guanyador de la categoria 1994-95-96, al ser el més ràpid a recórrer quilòmetre del circuit. Tots tres pertanyen al mateix centre escolar. En la categoria femenina, les alumnes del col·legi del Carme van ser les que van acaparar més triomfs. D´aquesta manera, Maria Miquel ho feia en la categoria de 1999-2000 i Ángela Pilar Carrera, en 1997-98. Per la seua part, el corredor del col·legi públic Arnau Berenguer, del Palau d´Anglesola, Xavier Serret, va ser el guanyador de la cursa en la categoria de 1991-92-93. Diari Segre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.