Sant Silvestre de Barcelona 2004

0
605

Comptar amb 5.000 corredors a la línia de sortida és l´objectiu dels organitzadors de la sisena edició de la Sant Silvestrede Barcelona, que es disputarà el pròxim dia 31 sobre un circuit urbà de 10 quilòmetres. En la passada edició, la prova va arribar als 4.750 inscrits, de manera que ara l´objectiu és batre aquest registre i per a això s´ha fixat la xifra de cinc mil corredors. L´atleta africà Titus Munji compta amb el rècord de la Sant Silvestre barcelonina amb un crono de 28:13, mentre que la catalana Jacqueline Martín va parar el rellotge en 31:56. Totes dues marques van ser establertes l´any 2000. Els vencedors de la passada edició de la prova catalana van ser el marroquí Ayat Lamdajen (29:08) i de la barcelonina Eva Sanz (33:01). La sortida (17.00 hores) estarà situada a la confluència del carrer Marina amb l´Avinguda Icària, passant pel Passeig Pujadas, Passeig de Sant Joan, carrer Casp, Avinguda Diagonal (Diagonal Mar), carrer Llull i baixant per Passeig Taulat, Passeig del Calvell, Avinguda Litoral, mentre que la meta serà al Port Olímpic de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.