L´equip sabadellenc d´atletisme California Sports guanya el campionat de Catalunya de Mitja Marató per Clubs

0
500

Aquest diumenge s´ha disputat el XIIIè Campionat de Catalunya de Mitja Marató en el marc de la XVIa Mitja Marató Ciutat de Vilanova, organitzat pel Club Esportiu Fons Vilanova. En categoria masculina Roger Roca no ha tingut rivals, ha guanyat amb una marca de 1h 7 minuts i 9 segons, el segon classificat ha estat Joaquin Hernández Oliva del Californa Sports, amb 1:09:12 i el tercer classificat ha sigut José Granadero amb un temps de 1:09:14. La Triatleta Pilar Hidalgo ha entrat en primera posició amb un temps de 1h20’14”, segona classificada i repetint títol de Campiona de Catalunya de Mitja Marató, la sabadellenca Ester Solera, del Fila Team, i en tercera posició, la corredora marroquí afincada a Terrassa, l’Ahlam Elkakdi del California Sports. Per equips el California Sports no ha tingut rivals i s´ha imposat de forma clara al Fila Team.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.