Jocs de Nadal a Barberà del Vallès

0
310

Aquest dissabte dia 18 de desembre la Unió Atlètica Barberà ha celebrat la novena edició dels Jocs de Nadal. Una matinal esportiva per nens i nenes des de benjamins a cadets. L´objectiu de la competició és iniciar tots els menuts en totes les especialitats atlètiques. Per això tots els inscrits han participat en 4 proves (llançament de pes, salt de llargada, velocitat (80, 100) i fons (600 i 1000). Fotos de la Cursa a : <a href="http://www.atletisme.com/clubs/barbera/jocsnadal04/index.htm"> http://www.atletisme.com/clubs/barbera/jocsnadal04/index.htm</a>. Enguany ha col·laborat amb aquesta activitat PANRICO, COCA-COLA, NORMA COMICS, BARBERÀ COMERÇ URBÀ i l´organització de la UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.