IIIª Cursa Atlètica pel Ripoll a Sabadell

0
569

Diumenge, 26 de desembre de 2004, a les 11 del matí, sortida de les pistes d´atletisme Josep Molins de Sabadell. Aquesta cursa va nèixer l´any 2002 i transcorreix pels marges del riu Ripoll, dins del terme municipal de Sabadell. Són 8 quilòmetres amb sortida i arribada a la pista d´atletisme Josep Molins. És una iniciativa de la Joventut Atlètica de Sabadell i del grup Ripoll River Runners i compta amb la col·laboracio de l´Ajuntament de Sabadell. En la línia de les curses que se celebren arreu del món en els darrers dies de l´any (com les conegudes San Silvestres), la Cursa Atlètica pel Ripoll és l´esdeveniment esportiu local que ha fixat com a data el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.