Sant Silvestre Barcelonesa 2004

0
430

Les tradicionals curses de cap d’any, que s’organitzen per tot el món en la màgica nit del 31 de desembre, és denominen “Sant Silvestres”, de les quals la més clàssica i antiga és la de Sao Paulo. Una partcipació multitudinaria de persones celebren aquesta gran festa popular pels principals carrers d’unas de les ciutats més poblades del món “el carnaval de cap d’any”. També a Europa se celebra aquesta tradicional cursa: Londres, Berlín, Roma, etc… i la més popular entre totes la “San Silvestre Vallecana” de Madrid i la prova més important del nostre país. Atletes populars i d’èlit mundial participent pels principals carrers (Puerta del Sol, La Castellana, La Cibeles, etc..), de la festa esportiva del cap d’any. Barcelona, ciutat Olímpica i de manifestacions esportives i culturals, ciutat que organitza la Marató, ½ marató, Miting Internacional d’Atletisme i importants Curses (Corte Ingles i la Mercè) li faltava organitzar una “Sant Silvestre”. D‘aquesta manera neix a l’any 1999 la 1ª Sant Silvestre Barcelonesa amb un total de 1710 participants, tot un èxit per a aquest primer any. En aquest passat any 2002 van participar més 4.000 atletes, d’aquesta manera la Sant Silvestre Barcelonesa quedava consolidada com una de les curses més importants d’Europa Sense cap dubte la Sant Silvestre de Barcelona és una de les activitats esportives més importants que es realitzen a la nostra ciutat i així ho confirma el nostre Ajuntament i els mitjans de comunicació que han realitzat la difusió d‘aquesta prova. <br> Inscripcions per Internet a : <a href="http://www.10de1000.com"> 10de1000.com </a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.