Cursa de Sant Silvestre de Tarragona

0
463

El Club Esportiu Tarragona Fondistes organitza el proper 31 de Desembre a les 17:30h la I Cursa de Sant Silvestre de Tarragona. La cursa té una distància de 8 Km amb sortida a la Llotja de Pescadors al barri del Serrallo de Tarragona i trancorre per la zona d’aduanes del port, el pont mòbil, l’escollera i el passeig marítim per tornar novament a la Llotja de Pescadors on es situarà la línia d’arribada. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a Esports Pàmies al c/Lleida i a Tir Sport al c/Comte de Rius de Tarragona. La cursa compta, així mateix, amb el suport i la col.laboració de l’Ajuntament de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.