Cursa de Sant Silvestre de Tarragona

0
354

El Club Esportiu Tarragona Fondistes organitza el proper 31 de Desembre a les 17:30h la I Cursa de Sant Silvestre de Tarragona. La cursa té una distància de 8 Km amb sortida a la Llotja de Pescadors al barri del Serrallo de Tarragona i trancorre per la zona d’aduanes del port, el pont mòbil, l’escollera i el passeig marítim per tornar novament a la Llotja de Pescadors on es situarà la línia d’arribada. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a Esports Pàmies al c/Lleida i a Tir Sport al c/Comte de Rius de Tarragona. La cursa compta, així mateix, amb el suport i la col.laboració de l’Ajuntament de Tarragona i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.