Gran Premi Català de Cros, Granollers

0
546

Aquest diumenge s’ha celebrat el XXXVIIIè Cros Internacional Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers a les Instal·lacions Esportives Municipals. La matinal atlètica ha estat molt interessant amb una important inscripció de més de 2.500 atletes en les diferents categories. Els atletes africans han tornat a ser protagonistes de les curses en la categoria sènior imposant-se tant en homes com en dones. En la categoria femenina les atletes de Kènia han aconseguit els tres primes llocs del podi, amb la Pamela Amisamuk en primer lloc. La primera atleta catalana ha esta Eva Sanz (Canal Isabel II) que ha entrat en quarta posició i a efectes del circuit Gran Premi Català de Cros suma els punts de guanyadora d’aquest cros. En cinquena posició ha entrat Miriam Ortiz (Integra 2) que també ha estat la guanyadora en categoria promesa. En homes, la victòria ha estat pel també keníata Edwin Soi, en segona i tercera posició han entrat els atletes marroquins afincats a Catalunya Ayad Lamdassem (Adidas) i Driss Lakhouja (FILA –Team), tots dos atletes opten al Gran Premi Català de Cros. El primer atleta català ha estat en Juan José Gómez Titos (Norquimia) que s’ha classificat en vuitena posició. També podem destacar el duel en la categoria júnior masculina entre Víctor Montaner (CA Igualada) i David Martínez (CA Manresa) que han protagonitzat una interessant cursa guanyant el d’Igualada en aquesta ocasió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.