COMENÇA LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA

0
341

Aquest dissabte 11 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat. El cap de setmana del 8 i 9 de gener començaran les competicions amb els programes complerts a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades Promesa, el Campionat de Catalunya de Clubs-sub-20, i les primeres jornades de Controls Absoluts de Pista Coberta. Durant tots els caps de setmana dels mesos de gener i febrer, es celebraran competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de vuit jornades de Controls Absoluts, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs, i quatre jornades de promoció en categories de cadet i juvenil. Com a cita més important, la pista coberta catalana té la celebració del XXIXè Campionat de Catalunya Absolut el 30 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a Madrid els dies 19 i 20 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 4 al 6 de març amb el Campionat d’Europa a Madrid.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.