COMENÇA LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA

0
461

Aquest dissabte 11 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat. El cap de setmana del 8 i 9 de gener començaran les competicions amb els programes complerts a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades Promesa, el Campionat de Catalunya de Clubs-sub-20, i les primeres jornades de Controls Absoluts de Pista Coberta. Durant tots els caps de setmana dels mesos de gener i febrer, es celebraran competicions a Vilafranca del Penedès. La temporada disposa de vuit jornades de Controls Absoluts, els diferents campionats autonòmics per categories i de clubs, i quatre jornades de promoció en categories de cadet i juvenil. Com a cita més important, la pista coberta catalana té la celebració del XXIXè Campionat de Catalunya Absolut el 30 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut a Madrid els dies 19 i 20 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 4 al 6 de març amb el Campionat d’Europa a Madrid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.