VII Mitja Marató de Mataró 12 de desembre de 2004

0
531

Sortida al Parc Central, a les 10 del matí. Comença i acaba al Parc Central, lloc de sortida de les millors maratons de Barcelona dels anys noranta. Forma part de la lliga Championchip dels que utilitzen el xip groc. Es caracteritza per un circuït ràpid, que travessa el centre de Mataró els primers quilòmetres, i es desenvolupa en gran part per la Nacional II, sensiblement plana, per acabar amb un darrer km en lleugera pujada, que fa recordar la cursa i la família dels organitzadors al que no està prou preparat. Entre els Sponsors hi ha la Procter and Gamble que fa que el que ha participat no la oblidi, i que algú acabi amb agulletes als braços per culpa del pes dels regals. El límit d´inscrits l´hem hagut de fixar en 1500 per raons de logística i perquè la organització no dona per mes, ja que al mateix temps es cel.lebra la XII marató escolar, en la que participen un miler de nanos de les escoles de Mataró. La organització, la composen els clubs d´atletisme de Mataró, agrupats amb el Patronat d´Esports Municipal, G.A.Lluïsos Mataró, Grup Maratonià, Centre Atlètic Laietania i Colla Maimakansu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.