Primer contacte amb la pista de la temporada pels atletes del CA Tarragona

0
412

Aquest proper cap de setmana es disputa a les pistes municipals de Camp Clar el Campionat Territorial de Proves Combinades, prova organitzada per la Delegació Territorial de la Federació Catalana d´Atletisme que tradicionalment obre la temporada de pista d´hivern. Durant tot el dissabte i el matí de diumenge es disputaran les proves en les categories cadet, junior, juvenil i absolut, que serviran com a primer contacte amb la pista de la temporada, així com una primera oportunitat d´aconseguir marques mínimes pels propers campionats de Catalunya i Espanya d´hivern. La participació del Club Atletisme Tarragona en aquests campionats serà molt nombrosa, i estarà encapçalada per Adrià Serres i Anna Solé. Serres, atleta de categoria promesa, competirà amb altres atletes seniors del club com Pere Pardines o José Martín, campió l´any anterior. Robert Romaní, Ferran Tortosa i Didac Rios prendran part en la prova junior, mentre que Anna Solé ho farà en la categoria juvenil femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.