IV Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya (Skyrunning)

0
531

Canvi de dates de les curses: "Cuita el Sol" i "Cursa del Bandoler". Per tal de no coincidir amb altres proves del calendari català i estatal, les organitzacions d´aquestes curses han decidit canviar de dates, així aquestes curses es disputaran: Cuita el Sol: 4 de juny del 2005 Cursa del Bandoler: 2 d´octubre de 2005 Algunes novetats a l´edició de l´any 2005 de la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya, en primer lloc en el nom, que incorpora la terminologia Skyrunning, que és com es coneixen a nivell internacional aquest tipus de curses i més quan aquest any, la Copa Catalana, compta amb el recolzament de la FSA, que és la federació internacional d´aquesta especialitat esportiva. A nivell de reglament com a novetats més importants, que també s´incorporen al reglament del Circuit, s´incorpora la figura dels àrbitres de curses, dels quals es convocarà un curs properament. Aquest tindran la missió d´arbitrar i assessorar als organitzadors de les curses. Una altra novetat serà que per regla general, les categories de dones prendran la sortida entre 15 i 30 minuts abans que els homes, per tal de donar més rellevància a aquestes categories. En quan al calendari pròpiament dit, la Copa incorpora per primer cop una distància marató, amb la segona edició de la Marató de Muntanya de Berga que a més a més, serà el Campionat de Catalunya i també puntuable per la Copa d´Espanya. Paral·lelament a aquesta cursa es seguirà disputant la mitja marató per aquells que ho Desitgin. Aquestes dues curses tornen a la seva data original del mes de maig. La Copa continuarà en dues curses curtes, però no per això menys dificultoses, que seran la Cuita al Sol i el Cross Vertical de Prat Primer a Andorra. Per finalitzar i després de l´estiu, les dues curses més veteranes, la del Taga 2040 i la Cursa Alpina de La Molina. Per tant es podria assegurar que els campions d´aquesta edició de la Copa, seran uns tot terreny, doncs hi ha curses per tots els gustos. Com es pot veure, en la propera edició no hi haurà la cursa del Bastiments, doncs els seus organitzadors, prefereixen descansar per un any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.