Volteta a la Mola 2004

0
402

A l¹hora prevista ja hi érem tots; ha estat, per mi un èxit i em quedarà un gran record. S¹ha fet l¹entrenament més o menys com estava previst. El temps i la pluja han estat poc presents, però ha estat magnífic poder contemplar l¹arc de Sant Martí, just sobre la Mola. Hem pujat, anar fent aturades curtes i alguna foto, com a Can Poble. El darrer amic que ha fet el cim ha estat l¹Agustín, que sempre ha tingut algun company. Mai ningú ha corregut sol. A dalt hem arribat en uns 55¹ i com podeu veure al reportatge modest que hem fet, semblava que tots força contents. Hem acabat tots i crec que ha estat un entrenament memorable. Definitivament la Mola i els seus entorns són dignes de ser sovint visitats. Portavem un autèntic coneixedor d¹aquests meravellosos camins i ens anava dient els noms, però perdoneu que no els recordi. Si mai me¹ls escriu ho faré extensiu. Passeu un bon pont i fins un altre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.