Volteta a la Mola 2004

0
336

A l¹hora prevista ja hi érem tots; ha estat, per mi un èxit i em quedarà un gran record. S¹ha fet l¹entrenament més o menys com estava previst. El temps i la pluja han estat poc presents, però ha estat magnífic poder contemplar l¹arc de Sant Martí, just sobre la Mola. Hem pujat, anar fent aturades curtes i alguna foto, com a Can Poble. El darrer amic que ha fet el cim ha estat l¹Agustín, que sempre ha tingut algun company. Mai ningú ha corregut sol. A dalt hem arribat en uns 55¹ i com podeu veure al reportatge modest que hem fet, semblava que tots força contents. Hem acabat tots i crec que ha estat un entrenament memorable. Definitivament la Mola i els seus entorns són dignes de ser sovint visitats. Portavem un autèntic coneixedor d¹aquests meravellosos camins i ens anava dient els noms, però perdoneu que no els recordi. Si mai me¹ls escriu ho faré extensiu. Passeu un bon pont i fins un altre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.