La Carretera de les Aigües per Miquel Pucurull

0
462

La Carretera de les Aigües s’ha convertit des de fa molts anys en un lloc on si apleguen centenars de barcelonins i barcelonines els caps de setmana per a fer esport – fonamentalment córrer -, i els que hi anem, trobem cada vegada pitjor el terra. Hi ha trams en que està molt malament, i gairebé tothom ha ensopegat algun cop amb alguna de les pedres – les moltes pedres – que hi ha, ha caigut, i s’ha fet mal. Per aquesta raó, els que utilitzem aquest espai d’esbarjo volem adreçant-se a través d’aquest medi a la regidora del districte, la senyora Katy Carreras – que viu, per cert, en la mateixa Carretera -, per a demanar-li, com a ciutadans que ens empara el dret de fer-ho, que faci quelcom per arreglar-lo. Com que suposem que la senyora Carreras no veu els sots i les pedres – les moltes pedres – que hi ha, perquè la ve a buscar el seu cotxe oficial a la porta de casa seva, li ho fem saber, i li demanem que s’aplani el circuit amb una mica de terra (no s’ha fet des de l’any 1990 !), sinó es vol que fem cua al Clínic… La munió d’habitants de Barcelona que pugem a les Aigües a fer esport – alguns ja hem sol·licitat el mateix a diversos indrets administratius des de fa temps, sense èxit, i per això ens adrecem a ella públicament -, li quedarem molt reconeguts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.