Vint-i-quatre atletes seleccionats per a l´Europeu de cros

0
601

El diumenge 12 de desembre se celebra a Usedom (Alemanya) una nova edició del Campionat d´Europa de Cros. El Comitè Tècnic de la RFEA ha seleccionat 24 atletes per representar Espanya en l´esmentada competició. La Selecció Espanyola, és la següent: JÚNIOR DONES: Marta Romo, Teresa Urbina, Marta Fernández, María Sánchez, Nuria Puig i Wanda Sánchez. JÚNIOR HOMES: Juan D. Bote, Alejandro Fernández, Tomás Tajadura, Javier García, Álvaro Rodríguez i Carlos Villamor. SÈNIOR DONES: Jacqueline Martín, Silvia Montaner, Sonia Bejarano, Yesenia Centeno, Alessandra Aguilar i Rosa Morató. SÈNIOR HOMES: Juan C. de l´Ossa, Chema Martínez, Ricardo Serrano, Iván Galán, Luis A. Miguel i José Ríos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.