Vint-i-quatre atletes seleccionats per a l´Europeu de cros

0
331

El diumenge 12 de desembre se celebra a Usedom (Alemanya) una nova edició del Campionat d´Europa de Cros. El Comitè Tècnic de la RFEA ha seleccionat 24 atletes per representar Espanya en l´esmentada competició. La Selecció Espanyola, és la següent: JÚNIOR DONES: Marta Romo, Teresa Urbina, Marta Fernández, María Sánchez, Nuria Puig i Wanda Sánchez. JÚNIOR HOMES: Juan D. Bote, Alejandro Fernández, Tomás Tajadura, Javier García, Álvaro Rodríguez i Carlos Villamor. SÈNIOR DONES: Jacqueline Martín, Silvia Montaner, Sonia Bejarano, Yesenia Centeno, Alessandra Aguilar i Rosa Morató. SÈNIOR HOMES: Juan C. de l´Ossa, Chema Martínez, Ricardo Serrano, Iván Galán, Luis A. Miguel i José Ríos.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.