El Campió de Cros Mauricio Díaz amb el joves de l´escola d´atletisme de la Unió Atlètica Terrassa

0
408

Mauricio Díaz del Club d´Atletisme Adidas, que ostenta el títol de Campió de Cros per Clubs d´Espanya 2004, va oferir una trobada amena a tots els presents al Col·loqui que la UAT feia divendres 26 de novembre amb l´atleta. La seva bona forma d´estar amb el públic i les seves paraules senzilles dirigides als més joves, van deixar una magnífica empremta. Va recordar quan va començar a Xile els seus entrenaments de jove, de les seves ganes immenses de córrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.