Campionat de Catalunya de Cros Curt

0
447

El club Unió Atlètica Rubí, per delegació de la Federació Catalana d´Atletisme, organitza el 7è. CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT ABSOLUT i el i el 3r. CROS CURT PER CLUBS, conjuntament amb el 27è. Cros de Rubí-Trofeu Intersport Edelweiss, a celebrar-se el proper dia 19 de desembre del 2004 al circuit de les instal.lacions esportives de Can Rosés de Rubí. Tot els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa tramitada per a la temporada en curs. Les inscripcions seran enviades per escrit i en fulls separats per categoria al club organitzador UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ Av. de les Olimpíades, s/n (pistes Can Rosés) 08191 – RUBÍ Tel. 93 – 588.27.62 Fax 93-588.85.32 El lliurament de dorsals i xips es farà fins a 1 hora abans de l´inici de la prova. Els llocs de sortida s´assignaran per sorteig, i els membres de cada equip s´alinearan un darrera l´altre en la sortida de la cursa. Els horaris i distàncies de les curses són els següents : 13.00 SENIOR i PROMESA (F) 3.700 m. 13.30 SENIOR i PROMESA (M) 3.700 m. La resta de les categories competiran segons el reglament i l’horari decidit pels organitzadors del 27è. Cros de Rubí-Trofeu Intersports Edelweiss.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.