V Lliga Internet Championchip 2004

0
725

Segueix de líder a la Lliga Ricard Verge per 30 punts amb les 11 curses, i ara mateix només Emilio Ferrer i Benito Ojeda poden fer perillar la seva victòria. En l’apartat de les noies una lluita entre Meritxell Portillo i Emi Vaquero, només amb 20 punts de diferència. Segueixen les actuacions de Jordi Fernandez i Vicenç Solé que han corregut 26 i 25 curses en el seva lluita particular per guanyar el premi del corredor amb més curses Maimakansu es el primer per equips en homes i dones Calendari de les 3 curses pendents per finalitzar la Lliga 2004: 12-Desembre – Mitja Marató de Mataró 19-Desembre – Mitja Marató de Vilanova 31-Desembre – 10 Km. Sant Silvestre de Barcelona Properament anunciarem una Lliga de 10 curses de 10 Km. a la ciutat de Barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.