V Lliga Internet Championchip 2004

0
567

Segueix de líder a la Lliga Ricard Verge per 30 punts amb les 11 curses, i ara mateix només Emilio Ferrer i Benito Ojeda poden fer perillar la seva victòria. En l’apartat de les noies una lluita entre Meritxell Portillo i Emi Vaquero, només amb 20 punts de diferència. Segueixen les actuacions de Jordi Fernandez i Vicenç Solé que han corregut 26 i 25 curses en el seva lluita particular per guanyar el premi del corredor amb més curses Maimakansu es el primer per equips en homes i dones Calendari de les 3 curses pendents per finalitzar la Lliga 2004: 12-Desembre – Mitja Marató de Mataró 19-Desembre – Mitja Marató de Vilanova 31-Desembre – 10 Km. Sant Silvestre de Barcelona Properament anunciarem una Lliga de 10 curses de 10 Km. a la ciutat de Barcelona

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.