El 12 de desembre, Pujada a la Tossa en marxa i cursa

0
534

El pròxim diumenge 12 de desembre es durà a terme la quarta edició de la Pujada a la Tossa de Marxa atlètica que, com es va fer darrerament, coincidirà amb la pujada en cursa que enguany s´arriba a la 32a edició. La pujada de marxa l´organitza l´Ajuntament de Santa Margarida de Montbui amb col·laboració amb el CA Igualada. La cursa anirà a càrrec del CAI amb col·laboració amb el patronat d´Esports d´Igualada. A la prova de marxa, oberta a tots els atletes amb llicència federativa en curs, està previst que assisteixin les primeres figures d´aquesta especialitat i començarà a les onze conjuntament per totes les categories. Les inscripcions gratuïtes, es poden dura a terme a la Federació Catalana d´Atletisme o miyja hora abans a la mateixa sortida. Pel que fa a la pujada en cursa, està oberta a tothom i començarà a dos quarts d´onze del matí. Les inscripcions, també gratuïtes, es poden fer a la sortida, una hora abans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.