24 HORES D’ATLETISME EN COL.LABORACIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

0
511

El proper dia 19 de desembre, es celebra com els darrers anys la marató de TV3, que enguany está dedicada a la lluita contra el càncer en totes les seves versions. A fi i efecte de col·laborar en aquesta causa, a Marató Catalunya, ens proposem organitzar la següent activitat: Bàsicament es tracta d’oferir al llarg de 24 hores, (de les 12 del matí del dissabte 18 fins les 12 del matí del diumenge 19), la possibilitat a tothom que hi vulgui participar, de córrer una estona, segons la capacitat de cadascú. Es posarà una urna per recaptar els donatius que voluntàriament facin els assistents al llarg de les 24 hores, el donatiu orientatiu es de 5€ + la voluntat, la urna no dona canvi, per tant cal portar exacte l’import a dipositar. L’import íntegre recaptat es lliurarà a la Marató de TV3 pel conducte que tenen estipulat. A més a més es farà una comunicació als corredors que habitualment fan proves de resistència, per tal de que hi participin, en la modalitat individual de 24 hores. En la modalitat de relleus de 1Km ininterrumpits en totes les 24 hores, hi ha la possibilitat de batre un record Guiness, actualment en poder del Club Universitari de Barcelona de 337 Quilòmetres correguts. Els equips hauran de ser unisex per al record, encara que també hi poden participar equips mixtes.Els rellevistes no poden repetir relleu, i haurán d’ajustar el seu ritme si cal perque siguin ininterromputs. Hem contactat amb la Universitat de Barcelona, per tal de que ens cedeixi les seves instal·lacions l’estona que duri l’activitat. S’hi pot accedir amb el Metro línia 3 (verda) parada Zona Universitária, i els autobusos 7,54,60,67,68,74,75,113,N12 Tanmateix comptarem amb la col·laboració i suport de l’Associació contra el Càncer i dels Amics de la Unesco d’el Prat de Llobregat, i d’altres voluntaris per tal de que l’acte sigui reeixit. Esperem aconseguir una bona participació donada la durada i la flexibilitat de les diferents actuacions. Els que estigueu interessats en participar, cal que quan abans ens feu arribar a qualsevol d’aquestes adreces Josep Bernaus 667475802 pepnaus@hotmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.