El CA Tarragona guanya la Mitja Marató de Tarragona per equips. Carles Ferrer, quart

0
527

L´equip masculí del Club Atletisme Tarragona, format per Carles Ferrer, Jaume Garcia i Xavier Cervelló, s´ha imposat en la 13ena edició de la Mitja Marató de Tarragona, disputada aquest diumenge pels carrers de la capital romana. L´equip tarragoní, que ja havia guanyat aquest trofeig en la primera edició de la cursa tarragonina fa dotze anys, s´ha imposat per un ajustat marge de mig minut al poderós equip del Top Line. Carles Ferrer ha finalitzat la cursa en una excel.lent quarta posició final, amb un temps de 1 hora onze minuts i vuit segons, marca personal. Ferrer ha fet una cursa excel.lent, i fins i tot ha estat lluitant per la tercera posició final. Les excel.lents marques de, Jaume Garcia, tretzè amb 1.14.54 i Xavier Cervelló amb 1.16.46 han permès al club tarragoní aconseguir aquesta brillant victòria. També Josep Cendrós amb 1.17.20 i José Francisco Garcia Navarrete, amb 1.19.06, han finalitzat la cursa per sota de la hora i vint minuts. Fins a vint-i-cinc atletes del Club Atletisme Tarragona han prés la sortida, dels quals diuit han finalitzat la cursa per sota de la hoa i mitja. En categoria femenina, Maria del Carme Torné ha finalitzat en divuitena posició, amb 1h 40m 45s, mentre que Alba Torné ha finalitzat amb 1h 59m 10s.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.