Resum de la Copa Catalana de Curses de Muntanya

0
766

L´edició d´aquest 2004 de la Copa Catalana de Curses de Muntanya incorporava com a novetat la disputa d´una cursa només de pujada i que sens dubte ha estat l´estrella de la temporada, la Cuita al Sol. Altres novetats han estat el canvi de dates i recorregut de la Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà i que la cursa del Bastiments ha estat el Campionat d´Espanya de l´especialitat. Les altres dues curses que configuraven la Copa, Taga 2040 i Cursa Alpina de La Molina, les més veteranes, han estat el Campionat de Catalunya i la II Copa Internacional dels Pirineus. En categoria de dones, la competició ha estat una lluita entre Marta Vila (C.E. Ripoll), Pilar Pruna (C.E. Roca Negra) i Roser Español (UEC Mataró), que alternava la Copa Catalana amb la Copa d´Espanya defensant el colors de Catalunya. Finalment Marta Vila es va imposar a la Copa. En categoria d´homes la lluita també ha estat molt oberta fins a les darreres curses. En la primera part de la Copa la lluita estava entre Josep Gras (2X2 Santpedor) i Eduard Barceló (U.E. Urgellenca), afegint-se a la lluita pel títol a la darreres curses, David Bedoya (C.E. Lleida) i Xavi Guinovart (Els Xulius), la victòria final ha estat pel corredor de La Cerdanya, Eduard Barcelò. En veterans el domini ha estat pel Campió d´Espanya d´aquesta categoria, Julio Merino (Els Xulius) i en sub-23 pel corredor andorrà Lluís Santvicente. Per entitats la victòria ha estat per Els Xulius Centre Excta. Ribetà. Com apunt final, ressaltar l´augment de participants totals de la Copa, tant de corredors com d´entitats Resum del Circuit Català de Curses de Muntanya El Circuit Català de Curses de Muntanya d´enguany es va iniciar el mes de maig amb el canvi de dates de la Cursa de Muntanya del Catllar, per seguir després de l´estiu, amb la disputa de la Corsa dels 15 Pobles i la Cursa de Muntanya de Paüls, que van veure la participació una mica reduïda, ja que van coincidir en dates amb dues proves de la Copa Catalana. No obstant, el Circuit ha finalitzat amb la cursa que ha registrat el major número de participants, la del Castell de Burriac. En categoria de dones el domini ha estat absolut de Mònica Ardid (C.E. Abrera), que com hem dit anteriorment, ha guanyat les 5 curses en què ha participat, seguida de Susanna Besalú (GECA Lletissonada) que en cap moment ha tingut opció al títol. En homes, en categoria de veterans la victòria ha estat per Agustí Graell (C.E. Catalunya) que ha obtingut el triomf, després de la disputa de la darrera cursa. En sèniors, la disputa ha estat amb Pere Fabregas (C. Munt. Sant Llorenç) i Ferran Broceño (UEC Cornellà), sent la victòria final pel primer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.