25 atletes del CAT a la Mitja Marató de Tarragona

0
377

Un total de 25 atletes del Club Atletisme Tarragona participaran aquest diumenge a la Mitja Marató de Tarragona, que es disputarà pels carrers de la ciutat. El club tarragoní presentarà doncs una inscripció de gala, amb vint-idos homes i tres dones. Aquesta important participació ha de permetre al CAT superar la setena posició per equips assolida l´any passat i intentar aconseguir una plaça entre els cinc primers equips, tot i la forta competència que trobarà en l´asfalt.| Carles Ferrer encapçalarà de nou l´equip tarragoní, amb l´objectiu millorar la novena plaça assolida l´any passat i repetir la plaça de primer atleta de la ciutat. Ferrer estarà acompanyat, entre altres, per José F. Garcia Navarrete, qui fa d´entrenador de fons del club tarragoní, Jaume García (17è al 2003), Josep Cendrós, Jaume Sabater, Joan Bardina o Xavi Cervelló, atletes tots ells capacitats per baixar de 1h 20 minuts. Per la seva banda, Maria del Carme Torné, setena al 2003, encapçala l´equip femení, format també per Alba Torné i Ana Belén Jiménez. La cursa, organitzada pel Patronat d´Esports de Tarragona, comptarà amb el suport del Club Atletisme Tarragona, qui s´encarrega de l´Avituallament situat a la platja del Miracle.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.