Presentació de la Sisena Edició de la Mitja Marató de Terrassa

0
551

Aquest dimarts va tenir lloc a l’IMCET de Terrassa la presentació de la sisena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Aquesta roda de premsa va ser presidida per José Zaguirre, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), Gregori Garcia, responsable de voluntariat de l’AEMMT, i Xavi Duran, cap de premsa de la mateixa organització. David Otero, president de l’AEMMT, va explicar les novetats més detacades de la Sisena Edició de la Mitja Marató de Terrassa. Segons Otero, l’organització considera que hi haurà uns 1.600 inscrits, però va deixar aquesta xifra entre parèntesi, ja que el nombre de participants pot ser molt més alt. Una de les causes d’aquest possible increment és el canvi de circuit, una itinerari que tindrà menor desnivell que en anteriors edicions. Amb aquest canvi també es vol potenciar la participació femenina, que en les darreres edicions s’ha reduït sensiblement. Otero també va destacar que els participants a la Mitja tindran un regal molt important. De totes maneres no es va desvetllar quin serà aquest present però sí que es va confirmar que és de la marca esportiva Fila. Ja per acabar, el president de l’AEMMT va confirmar la presència de corredors de gran nivell com Alberto Juzdado, Driss Lakohuaja o Benito Ojeda. En l’apartat femení també van confirmar la seva assistència Kensa Wahbi, guanyadora de la cinquena edició de la mitja, Teresa Pulido, Ester Solera i Eva Jiménez. Cal tenir en compte que en aquesta sisena edició també es disputarà la cursa en categoria minusvàlid. Les inscripcions a la mitja ja es poden fer a través de la pàgina web <a href="http://www.mitjaterrassa.com">http://www.mitjaterrassa.com</a>, i a partir de principis de desembre també es podrà fer en llocs autoritzats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.