L´eritreu Tadesse lluitarà pel seu segon triomf consecutiu

0
486

El corredor eritreu de 22 anys Zersenay Tadesse, medalla de bronze en els 10.000 metres dels Jocs Olímpics d´Atenes 2004 i vencedor de la passada edició, partirà com a principal favorit de la 81a edició de la Jean Bouin Gran, que es disputarà diumenge que ve a Barcelona. Al costat de Tadesse, que ahir va guanyar el Cross Internacional de Sòria, lluitaran pel triomf dos dels seus companys a l´equip Adidas: el madrileny Fabián Roncero, plusmarquista espanyol de marató, i el català José Ríos, bronze europeu en 10.000. Altres participants seran l´italià Giuseppe Maffei, olímpic a Atenes; el marroquí Driss Lakhouaja, guanyador de la clàssica barcelonina el 2000; Roger Roca, campió de Catalunya de cros; Nacho Cáceres, Benito Ojeda, Lluís Mezquida, el portuguès Paulo Gomes o el xilè Lluís Mezquida. La prova, degana del calendari espanyol de ruta, comptarà amb un recorregut de 9.550 metres en categoria masculina, i 6.400 en fèmines. Totes dues carreres començaran a les 13.00 hores del diumenge. La matinal d´atletisme comptarà a més a més amb 16 carreres més per 25 categories -des de benjamins a veterans, així com una oberta als no federats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.