Tot a punt per la 12a edició de Cursa de Muntanya del Farell

0
556

CN Caldes preveu arribar a la xifra dels 1000 participants. El proper diumenge dia 28 de novembre s’organitza una vegada més la Cursa de Muntanya del Farell a Caldes de Montbui. L’entitat organitzadora, la secció d’Atletisme del CN Caldes, preveu assolir el miler de participants en aquesta edició. La Cursa de Muntanya del Farell és un dels esdeveniments esportius més important i rellevant i de gran repercussió per a la població. La cursa té una distància de 12,300 Km dels quals el 80% passa per camins forestals per l’entorn natural del Massís de El Farell. Els qui agrada gaudir de la natura i de bones vistes és una cursa que no es poden perdre. Com en edicions passades la sortida és davant del PUNT FRESC a la zona comercial El Tint i l’arribada al Parc de Can Rius davant del Camp de Futbol, que va que ser la novetat de l’edició passada. Enguany a tots els participants rebran un peça esportiva que és un folre polar sense mànigues. A tots aquells que participin entren en un sorteig de regals amb el seu número de pitrall. S’han establert sis punts d’inscripció a la província de Barcelona per facilitar la inscripció dels atletes fins dimecres dia 24 de novembre: a Marathon Catalunya i a RunnersWorld a Barcelona; California Sports a Terrassa i a Sabadell; l’Aire Esports a Granollers i Running Vallès a Sant Cugat del Vallès. El preu d’inscripció és de 13 €, abans de la cursa i 15 € el mateix dia si queden pitralls. Es mantenen els premis per als deu primers de la general masculina i les cinc primeres de la general femenina, així com els tres primers de cada categoria d’edat en masculins i femenines, els tres primers locals masculins i femenines i el premi especial al primer que passi per la meta volant, situada al km 6 de la cursa, en el Mirador. Pel que fa a la logística, l’Ajuntament i el CN Caldes mobilitzen, entre d’altres a 80 persones que vetllaran perquè tots els aspectes de la cursa estiguin al servei del corredor. S’ha disposat un servei de microbús gratuït per al corredor perquè una vegada finalitzada la cursa pugui tornar al lloc de sortida (Zona Tint). A part, hi ha altres serveis com dutxes i guarda-roba. Enguany el control de resultats anirà a càrrec de Champion Chip, que es penjaran a Internet la mateix tarda. Per a la organització es compta amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.