CROS CIUTAT DE MATARÓ

0
505

Avui diumenge s’ha celebra l’edició número trenta cinc del Cros Ciutat de Mataró al circuit annex a les Pistes d’Atletisme de la ciutat, organitzat pel G. A. Lluïsos de Mataró. Amb una matinal d’atletisme esplèndida s’han pogut viure unes curses molt interessants en totes les categories. Més de 1.000 atletes han participat en un circuit dur, però molt ben dissenyat en una matinal que tenia com a al·licient afegit ser la primera prova puntuable pel cinquè circuit Gran Premi Català de Cros. La victòria absoluta en categoria femenina ha estat per Sílvia Montané (Futbol Club Barcelona), que es perfila com a gran favorita per endur-se la cinquena edició del Gran Premi. En segona posició ha entrat Eva Sanz (Canal de Isabel II) i en tercer lloc s’ha classificat Miriam Ortiz (Integra 2), atleta encara de categoria promesa. En homes s’ha imposat l’atleta d’origen marroquí Abdelghani el Hassany (C.A. Dominiques Lleida). El segon lloc ha estat per Víctor Morente (FILA D.C.), i el tercer per Jamal Ouacha (Integra 2). La propera cita amb el Gran Premi Català de Cros serà el 12 de desembre amb el Cros Internacional Ciutat de Granollers com a segona prova puntuable pel circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.