1ª MITJA MARATÓ LLORET-EXCELENT

0
437

El fort vent va desilusionar una mica els 300 atletes que participaven en aquesta primera Mitja Marató de Lloret i primera Mitja de la Temporada que es presentava amb un circuit força planer i atractiu. El Grup de Fons del Club d’Atletisme Calella va participar-hi amb bona part dels seus atletes. La victoria se la van disputar l’exciclista professional del ExReynolds, Victor Gonzalo del Runnersworld, i l’exRecordman de 10.000 estatal, Pere Arco del C.A. Lloret-La Selva. La prova la va acabar guanyant l’exciclista amb un temps de 1 hora – 9 minuts – 8 segons. El primer calellenc va ser Joan Pera que va creuar la línia d’arribada amb un registre 1h20m37s i un fantàstic 21è. lloc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.