1ª MITJA MARATÓ LLORET-EXCELENT

0
288

El fort vent va desilusionar una mica els 300 atletes que participaven en aquesta primera Mitja Marató de Lloret i primera Mitja de la Temporada que es presentava amb un circuit força planer i atractiu. El Grup de Fons del Club d’Atletisme Calella va participar-hi amb bona part dels seus atletes. La victoria se la van disputar l’exciclista professional del ExReynolds, Victor Gonzalo del Runnersworld, i l’exRecordman de 10.000 estatal, Pere Arco del C.A. Lloret-La Selva. La prova la va acabar guanyant l’exciclista amb un temps de 1 hora – 9 minuts – 8 segons. El primer calellenc va ser Joan Pera que va creuar la línia d’arribada amb un registre 1h20m37s i un fantàstic 21è. lloc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.