L´Ajuntament de Ripoll recupera la Mitja Marató de Ripoll

0
563

Després d´un any de parèntesi, i amb la finalitat de no perdre una activitat d´aquestes característiques, l´Ajuntament de Ripoll organitzarà el XXVI Campionat Internacional d´Atletisme de Fons del Ripollès que es celebrarà el proper 21 de Novembre de 2004. La Mitja Marató de Ripoll, que inicialment tenia un recorregut de 20 km, és una de les proves pioneres a Catalunya i referència de tots els atletes de fons. El club Ripoll Esport i Salut va organitzar les 25 edicions anteriors tot i que l´última va ser tan sols una caminada popular per la Ruta del Ferro. Així doncs, l´Ajuntament de Ripoll agafa el relleu, amb l´objectiu principal de mantenir per molts anys al calendari atlètic aquesta cursa emblemàtica. Donades les circumstàncies i conscients de la dificultat de recuperar una cursa com aquesta, s´esperen uns 700 atletes, tot i que en anteriors edicions s´havia arribat a xifres d´inscripcions més altes. Es manté el recorregut que transcorre entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, amb sortida a les 10:30h davant les Escoles Joan Maragall de Ripoll i arribada davant del monestir de la mateixa vila. Aquest any s´han incorporat novetats tècniques, com són el xips per al control de temps i classificacions, o també el sistema d´inscripcions a través de la pàgina web: <a href="http://www.siesports.com">www.siesports.com</a>, del telèfon 902 366 884, o a la xarxa de botigues associades a Siesports. Les inscripcions fins al dia 14 de novembre valen 12 € i fins al 20 de novembre el cost és de 14 €. El mateix dia de la cursa no s´admeten inscripcions. Per més informació es pot trucar al telèfon 972-714142 (Ajuntament de Ripoll).| A més de la cursa hi hauran els següents actes complementaris: el dissabte 20 de novembre a les 5 de la tarda tots els participants i acompanyants que ho desitgin tindran accés gratuït a tot el conjunt monumental del monestir de Ripoll amb visita guiada inclosa; a les 6 de la tarda del mateix dissabte hi haurà la presentació i salutació a l´Ajuntament a càrrec de Teresa Jordà alcaldessa de Ripoll; el diumenge al matí les sardanes, els grallers i gegants faran companyia als corredors i sobretot als acompanyants a la zona d´arribada; a dos quarts de dues s´entregaran els premis a la plaça de l´Ajuntament; i a les 5 de la tarda es repetirà la visita guiada a tot el conjunt monumental del monestir de Ripoll per a tots aquells que vulguin passin unes hores més en aquest bonic indret del Ripollès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.