COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS 2004

0
460

El proper cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de l’edició número vint-i-dos del Cros de Sant Hilari Sacalm el diumenge 7 de novembre. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques, que tenen com a culminació en l’àmbit català el Campionat de Catalunya de Cros en les diferents modalitats. El de cros llarg, individual i per clubs, es celebrarà el proper 30 de gener a Calldetenes, coincidint amb la celebració del cinquantè aniversari d’aquest cros, el més antic de Catalunya. El Campionat Català de cros curt arriba aquest any a Rubí i es celebrarà el 19 de desembre. Com a gran atractiu de la temporada, tenim la cinquena edició del Gran Premi Català de Cros, que consta d’un circuit de quatre crossos on els atletes aniran sumant punts per a optar a importants premis finals. La primera cursa del Circuit serà el Cros Ciutat de Mataró el 14 de novembre. El seguirà el Cros Internacional Ciutat de Granollers el 12 de desembre. La tercera prova puntuable serà el Cros Ciutat de Vic, i per últim els Campionats de Catalunya de cros llarg que es celebraran a Calldetenes. Com podem veure, a Catalunya gaudim d’una gran oferta d’aquesta tradicional competició atlètica. En la temporada que ara comencem se celebraran a la nostra comunitat més d’una vintena de crossos repartits per tot el territori català. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà el 26 i 27 de febrer a Toro, Zamora, i el Campionat d’Espanya de Clubs el 13 de febrer a Tarancón, Cuenca. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 19 i 20 de març a St. Galmier, França. Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Usedom, Alemanya, el 12 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.