Xavier Guinovart i Roser Español, guanyen la Marató de Muntanya de Catalunya

0
448

El diumenge 31 d´octubre es va celebrar a Sant Llorenç de Savall, la X edició de la Marató de Muntanya de Catalunya i la Mitja Marató, puntuable pel Circuit Català de Curses de Muntanya. El temps de tardor, va acompanyar i respectar el desenvolupament de les curses, a diferència de l´any passat on l´aigua i el fred van ser els protagonistes. La Marató que estrenava recorregut amb una segona part, molt més tècnica que en edicions anteriors, van prendre part 88 corredors/es, dels quals només van finalitzar 56.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.