Marató de Muntanya de Catalunya, Sant Llorenç Savall

0
565

El diumenge 31 d´octubre el Club Centre Excursionista Llorençà organitza la ½ Marató de Muntanya de Catalunya prova puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. El mateix dia es disputaran també la Marató amb un nou recorregut i la Cursa del Vinardell. La cursa tindrà la sortida i l´arribada a la Plaça Major de Sant Llorenç Savall. La sortida de la Mitja Marató, puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya, serà a les 9:15h i el tancament a les 12:30h. El recorregut serà el següent: Sant Llorenç Savall – coll del Vinardell – repetidor de Salamó – Sant Feliu de Vallcarca – coll de Traens – Sant Llorenç Savall. Pel que fa a la cursa distancia marató, que enguany arriba a la desena edició de la Marató, el repte ha estat buscar el desnivell necessari per considerar-la una prova autèntica de muntanya, i s´ha assolit un desnivell acumulat de 2364 m.| La reunió informativa es farà el dissabte 30 d´octubre a les 19:00h a la plaça de Sant Llorenç Savall i l´endemà a les 8:30h al mateix lloc. El lliurament de dorsals es farà el dissabte de les 18:00 a les 20:00h també a la plaça (caldrà presentar la llicència federativa). Tots els participants rebran un impermeable com a obsequi. Els 100 primers de la cursa també rebran una samarreta. Les inscripcions es poden fer anticipades fins al 27 d´octubre. El dissabte 30 d´octubre de 18:00 a 20:00h es podran fer inscripcions a la plaça, si en queden. Les inscripcions seran limitades a 300 participants per la Mitja Marató. Per prendre part a la cursa cal tenir la llicència anual modalitat C apta per a la competició expedida per la FEEC o altres federacions adherides a la UIAA o a la FSA. També podran prendre part a la cursa aquells corredors en possessió de la llicència temporal de la FEEC, però en aquest cas no puntuaran en el circuit català. El preu de la inscripció a la Mitja Marató és de 12 euros per als federats i de 18 euros per als no federats (inclou llicència temporal). Totes les inscripcions que no es facin abans del 19 d´octubre tindran un recàrrec de 6 euros. El pagament es farà per transferència bancària al c.c. 2100-1111-33-0200004002 de La Caixa (cal indicar el nom i cognoms de cada corredor). Per formalitzar la inscripció cal omplir el full d´inscripció i enviar-lo per fax juntament amb el comprovant de la transferència. També es poden fer inscripcions a la web o a l´Ajuntament de Sant Llorenç Savall de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h. Més informació: CLUB CENTRE EXCTA. LLORENÇÀ Canigó 17 08212 – Sant Llorenç Savall Telèfon i fax: 93 714 00 32

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.