Marató de Muntanya de Catalunya, Sant Llorenç Savall

0
508

El diumenge 31 d´octubre el Club Centre Excursionista Llorençà organitza la ½ Marató de Muntanya de Catalunya prova puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya de la FEEC. El mateix dia es disputaran també la Marató amb un nou recorregut i la Cursa del Vinardell. La cursa tindrà la sortida i l´arribada a la Plaça Major de Sant Llorenç Savall. La sortida de la Mitja Marató, puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya, serà a les 9:15h i el tancament a les 12:30h. El recorregut serà el següent: Sant Llorenç Savall – coll del Vinardell – repetidor de Salamó – Sant Feliu de Vallcarca – coll de Traens – Sant Llorenç Savall. Pel que fa a la cursa distancia marató, que enguany arriba a la desena edició de la Marató, el repte ha estat buscar el desnivell necessari per considerar-la una prova autèntica de muntanya, i s´ha assolit un desnivell acumulat de 2364 m.| La reunió informativa es farà el dissabte 30 d´octubre a les 19:00h a la plaça de Sant Llorenç Savall i l´endemà a les 8:30h al mateix lloc. El lliurament de dorsals es farà el dissabte de les 18:00 a les 20:00h també a la plaça (caldrà presentar la llicència federativa). Tots els participants rebran un impermeable com a obsequi. Els 100 primers de la cursa també rebran una samarreta. Les inscripcions es poden fer anticipades fins al 27 d´octubre. El dissabte 30 d´octubre de 18:00 a 20:00h es podran fer inscripcions a la plaça, si en queden. Les inscripcions seran limitades a 300 participants per la Mitja Marató. Per prendre part a la cursa cal tenir la llicència anual modalitat C apta per a la competició expedida per la FEEC o altres federacions adherides a la UIAA o a la FSA. També podran prendre part a la cursa aquells corredors en possessió de la llicència temporal de la FEEC, però en aquest cas no puntuaran en el circuit català. El preu de la inscripció a la Mitja Marató és de 12 euros per als federats i de 18 euros per als no federats (inclou llicència temporal). Totes les inscripcions que no es facin abans del 19 d´octubre tindran un recàrrec de 6 euros. El pagament es farà per transferència bancària al c.c. 2100-1111-33-0200004002 de La Caixa (cal indicar el nom i cognoms de cada corredor). Per formalitzar la inscripció cal omplir el full d´inscripció i enviar-lo per fax juntament amb el comprovant de la transferència. També es poden fer inscripcions a la web o a l´Ajuntament de Sant Llorenç Savall de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00h. Més informació: CLUB CENTRE EXCTA. LLORENÇÀ Canigó 17 08212 – Sant Llorenç Savall Telèfon i fax: 93 714 00 32

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.