CALENDARI DE COMPETICIONS 2004-05

0
440

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d’Atletisme celebrada el passat dimarts 19 d’octubre va aprovar, a proposta de la Junta Directiva, el Calendari Oficial de Competicions per a la propera temporada 2004/2005. En la temporada de cros, que comença el primer cap de setmana de novembre, destaca la celebració de la cinquena edició del Circuit Gran Premi Català de Cros, i la celebració del Campionat de Catalunya Absolut a Calldetenes, que aquest any celebra el cinquanta aniversari. La temporada catalana de marxa atlètica començarà a Hostalets de Pierola el 14 de novembre, i celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut el proper 30 de gener al Badalona. La temporada de Pista Coberta començarà a partir de l’11 de desembre amb els tradicional controls de salts al CAR de Sant Cugat, i tots els diferents campionats a Vilafranca del Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.