CALENDARI DE COMPETICIONS 2004-05

0
380

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d’Atletisme celebrada el passat dimarts 19 d’octubre va aprovar, a proposta de la Junta Directiva, el Calendari Oficial de Competicions per a la propera temporada 2004/2005. En la temporada de cros, que comença el primer cap de setmana de novembre, destaca la celebració de la cinquena edició del Circuit Gran Premi Català de Cros, i la celebració del Campionat de Catalunya Absolut a Calldetenes, que aquest any celebra el cinquanta aniversari. La temporada catalana de marxa atlètica començarà a Hostalets de Pierola el 14 de novembre, i celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut el proper 30 de gener al Badalona. La temporada de Pista Coberta començarà a partir de l’11 de desembre amb els tradicional controls de salts al CAR de Sant Cugat, i tots els diferents campionats a Vilafranca del Penedès.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.