La Paeria buscarà un tercer patrocinador per al nou club atlètic

0
530

La fusió entre el Carrefour Dominiques i el CA Lleida-UdL, a què s´afegirà la secció d´atletisme del Sícoris Club, es troba en plena recta final després de rebre ahir el suport de l´alcalde de Lleida, Àngel Ros, que es va comprometre, davant dels directius i tècnics dels dos clubs, a trobar un tercer patrocinador que ajudi a cobrir el pressupost de prop de 140.000 euros del club resultant, a estudiar l´increment de l´aportació municipal i a organitzar jornades d´atletisme a Lleida de la competició que disputi el nou club i que se celebraran a les Basses. Ros va explicar que està satisfet de veure que el projecte de fusió "està molt avançat, les juntes estan fent un gran esforç i la suma de tots dos projectes pot servir perquè Lleida compti amb un altre equip en Divisió d´Honor". Ros va rebre els presidents Miquel Sanchis (Dominiques Carrefour) i Josep Maria Rullán (CA Lleida), així com els tècnics Antonio Cànovas, que portarà l´equip masculí, ascendit a la Primera divisió, i Quim Erta, que dirigirà l´equip femení de Segona Catalana, als quals van acompanyar altres directius de tots dos clubs. Sanchis i Rullán van explicar que, després de la visita a Ros, els passos a seguir per completar la fusió són, ara per ara, obtindre el vistiplau dels patrocinadors, de la Diputació i de Carrefour, i convocar una junta extraordinària als respectius clubs, que està previst que se celebri al novembre. La presidència serà rotativa i correspondrà un any a cadascun dels actuals clubs. La Paeria aporta actualment 18.000 euros al CA Lleida i 3.000 al Carrefour. Ros estudiarà la possibilitat d´incrementar aquesta xifra, encara que la intenció actual és buscar un patrocinador que aporti uns 18.000 euros, que és el que necessita el club per afrontar la pròxima temporada. Francesc Garrido

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.